Browser Oyunlar Nedir? Nasıl Oynanır?

Browser oyunlar tarayıcı tabanlı oyunlardır, bu zamana kadar internet üzerinden yani tarayacı aracılığı ile oynadığınız bütün oyunlar Browser(Tarayıcı) oyunlardır. Bu oyunlar ister Facebook oyunları, ister Kral oyunları olsun yine de aynı sınıfa girer. Özellikle tarayıcı tabanlı oyunların indirme, kurulum gibi büyük dertleri olmadığı için çok tercih edilirler ve Farmville, Fishville gibi zamanında çok oynan, bu zamanlarda da yine popülerliğini devam ettiren oyunlar sayesinde daha bilinir hale gelmiştir.

Browser Oyunlara internetten Oyunlar diye arattığınız zaman bilerce oyuna ulaşabilirsiniz. Hafta da bir, ay da bir Browser oyun oynamak size keyif verebilir, arada bir denemek lazım.

Başlıca bir nevi yetişkinler için Browser Oyunlara şu sitelerden ulaşabilirsiniz, ve Blogumuzdaki yazılardan yararlanarak oyunlara ulaşabilir ve oynayabilirsiniz.


  1. MiniClip : Sürekli olarak oyunlar yenilenir, bir hafta siteyi ziyaret etmediğinizde mutlaka yeni oyunlara rast gelirsiniz, ama bu oyunlar size hitap eder mi orasını bilemiyorum, deneyip bir oynamak lazım.
  2. ArmorGames
  3. GameForge
  4. BigPoint : Oyunlarının sürekliğinini devam ettiren kaliteleli sitelerden biridir, özellikle Türkçe dil desteği her zaman benim gözümde vazgeçilmez oyun sitelerim arasındadır.

Bu listeyi zamanla güncelleyebilirim ama en sağlıklı olanı blogumuzdaki yazılardan oyunlara ulaşmanız, bu yazımız her zaman güncel
kalmayabilir ama blogumuza eklenenen yazılırımız her zaman güncel olanlardan seçilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyunlar hakkında yorum yapabilir, tavsiye ettiğiniz oyun ve siteleri bizimle paylaşabilirsiniz.