Legend Online nedir? nasıl oynanır?

Legend online oyun içerisinde karakter kullanmayı, görev yapmayı sevenlere hitap eden bir oyun, öyle pek de  sıkıcı değil, ben oynarken aklıma knight online geldi. insana öyle bir his veriyor, görevlerinizi yapıyorsunuz, skiller yani becerileriniz ile canavarları öldürmeye çalışıyorsunuz. Bu aralar facebookta çok oynanan bir oyun, 2012 yılında da en çok oynanan facebook oyunları arasına girmeyi başarmış.
Peki bu oyunu nasıl oynayabiliriz
Buraya tıklayarak ilk önce oyunumuzu bizim dışımızda oyun yöneticileri nasıl tanıtmış ilk önce okuyalım, en azından bir iki satır bir şeyler okumanız oyun içerisinde rahat bir şekilde oynamanıza yardımcı olur.
Bundan sonra sağ üst köşedeki oyna butonuna tıklıyoruz ve oynamaya başlıyoruz, buraya kadar herşey basit ben biraz oyun içeriğinden bahsetmek istiyorum.


Oyuna girdiğinizde hemen karakterinizi yönetmeye başlıyorsunuz, hemen sağaltköşede görev yeri var oradan görevlerimizi alıp saldırıya başlıyoruz, bir canavara saldırmak çok kolay iki kere üzerine tıkladığınızda sizi hemen savaşabileceğiniz bir ekrana atıyor. Bir o size, bir siz ona saldırıyorsunuz, ve bu şekilde kazanmaya çalışıyorsunuz, skiller yani becerilerinizde oluyor onları da kullanabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyunlar hakkında yorum yapabilir, tavsiye ettiğiniz oyun ve siteleri bizimle paylaşabilirsiniz.